Kun olet kohdannut surun, mutta haluat hoitaa hautaukseen liittyviä asioita rauhassa omasta kodistasi, voit valita verkkopalvelumme.

Alla ohjeita kuinka toimia tilatessasi hautauspalvelut sivustomme kautta. Mikäli tilausta tehdessä herää kysymyksiä tai tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse.

Hyvinkään Wanha Hautauspalvelu Oy

Hyvinkää 
Uudenmaankatu 14-16, 05800 HYVINKÄÄ
PUH 050 441 3355

Vantaa
Asolantie 14, 01400 VANTAA
PUH 050 432 0076

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Lopullinen hinta sovitaan tilauksen vahvistushetkellä.

Miten tilata verkosta hautauspalvelut?
– Valitse arkku
– Varaa siunaus seurakunnalta*
– Varaa hautapaikka seurakunnalta*
– Varaa mahdollinen tuhkaus seurakunnalta*
– Valitse kuljetukset
– Valitse uurna
*Hoidamme nämä myös puolestasi, eikä se kustanna ylimääräistä. Voit tehdä alustavan tilauksen ja vahvistamme sen lopullisine muutoksineen yhteydenottomme jälkeen. Maksamalla laskun hyväksyt tilauksen lopullisesti. Jos varaat siunaukset itse, muista varoaika noin 3 viikkoa, jotta kaikki ehditään hoitaa valmiiksi ennen siunausta.

Jos varaaminen tuntuu hankalalta ja verkkokauppa ei vastaa kysymyksiisi, voit vain katsoa valikoimaa ja soittaa / laittaa sähköpostia tai tulla käymään paikan päällä. Autamme kaikissa asioissa mielellämme.

…kun olet tehnyt tilauksen:

Vahvistamme toimeksiannon tarkistamalla yksityiskohdat ja otamme yhteyttä. Tarvitsemme vielä muutamia tietoja vainajasta, jotta voimme varmistaa palvelun sujuvuuden. Alla muutamia esimerkkikysymyksiä.
– Vainajan paino ja pituus
– Vainajan viimeisin kotikunta
– Vainajan henkilötunnus
– Vainajan sijainti (sairaala, hoitokoti?)

Jos et osaa vastata kaikkiin kysymyksiin, laita meille sähköpostia, soita tai tule käymään niin autamme selvittämään tiedot.

Lopuksi lähetämme sinulle laskun. Lasku lähetetään tilaajalle, laskun saajaksi kirjataan tilaajan sekä kuolinpesän nimi.

Finanssivalvonnan ohjeen mukaan, kuolinpesän osakas on oikeutettu jättämään pankille maksettavaksi vainajan tililtä hautajaisiin tai muuten selvästi kuolintapaukseen liittyviä laskuja.

Saatuamme maksusuorituksen laskuun, aloitamme hautajaisten toteuttamisen. Siirrämme vainajan siunauspaikalle, puemme ja sijaamme hänet arkkuun. Siunauspäivänä toimitamme haluamanne kukat siunauspaikalle ja siunauksen jälkeen kuljetamme vainajan krematorioon, mikäli olet valinnut tuhkauksen hautaustavaksi. Koko tämän ajan käytettävissäsi on meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka varmistaa jokaisen vaiheen sujuvuuden puolestasi.